Kookboeken & overige Boeken
Wij verkopen een leuk assortiment kookboeken ...
>>>>>Kadotip ! <<<<<<
- Het grote vlees, wild en gevogelte boek
Het grote vlees, wild en gevogelte boek
Voor iedere vlees, wild of gevogelte liefhebber die graag in de keuken staat is
dit dé gids om eens lekker aan de slag te gaan.
Met maar liefst 140 recepten, marinade tips, sauzen en…€ 12,95 - Van Piepers tot Pasta
Hardcover > 231 pagina's
Uitgave naar aanleiding van het 75-jarig bestaan van het margarinemerk Blue Band. Drie generaties komen aan het woord en verklappen hun keukengeheim of favoriete recept. Ze vertellen waarom ze een bepaald…€ 12,95 - Basics with a twist
Na het inleidende hoofdstuk keukenessentials, vol onmisbare tools en ingrediënten die je in de keukenkast móet hebben, is het tijd om de keuken in te gaan. Kies jij voor het basisrecept, zoals de perfect gebraden kip of risotto,…
€ 16,95 - Onweerstaanbare borrelplanken
Onweerstaanbare Borrelplanken beslaat ruim 170 pagina’s, waarin je producten en meer dan 60 recepten voor 10 verschillende soorten borrelplanken terugvindt! Daarnaast kun je dankzij het ingrediëntregister achterin het boek snel…
€ 16,95 - Elizabeth Davids beste recepten ( actieprijs ! )
Elisabeth David introduceerde vlak na de Tweede Wereldoorlog de zonnige mediterrane gerechten in Engeland. Dankzij de belangrijke invloed van de veelgeprezen Elizabeth David kunnen wij in het noorden van Europa heden ten dagen ook…
€ 39,95 € 20,00 - Food Talk > glutenvrije keuken > Kim Feenstra en Benine Bijleveld
In Food Talk geven model en fotografe Kim Feenstra en foodblogger Bénine Bijleveld een kijkje in hun glutenvrije leven.
De twee vriendinnen hebben een gezamenlijke passie: eten! Dit doen ze beide glutenvrij; voor Bénine een…€ 20,00 - Seasons kookboek
Het Seasons Kookboek, 4 seizoenen puur koken staat vol met originele en
bijzondere recepten met eerlijke ingrediënten die Seasons in de afgelopen 20 jaar heeft gepubliceerd.
Puur eten wordt steeds belangrijker. Puurheid vraagt…€ 22,95 - WILD
Een volledig en inspirerend overzicht van de wildkeuken!
Als het wildseizoen start, veranderen de menukaarten in de restaurants en maken de heerlijkste wildgerechten hun herintreden.
Met het boek Wild van Harald Rüssel worden…€ 22,95 - Vleesbijbel
Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent,
hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen,
over mager en vet, over mals…€ 24,95 - Wildbijbel
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke
technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, voor te bereiden. Met behulp van de
basistechnieken kun je de prachtige…€ 24,95 - Home Made Winter > Yvette van Boven
Home Made Winter is een boek vol comfort food. Het is de opvolger van het met lof en prijzen overladen Home Made en maakt samen met Home Made Zomer het jaar rond.
Voor dit boek maakte Yvette van Boven, geïnspireerd door haar…€ 27,50